Od jutra ja także postanowiłam sie odchudzać. Kiedys już się odchudzałam, wówczas duuuzo schudłam , ale wybrałam zł± drogę. Po ci±zy przytyła ... oooooooooojj przytyłam i obecnie nie mogę na siebie patrzeć. Od jakiego¶ czasu się odchudzałam, ale nawet głodówka nie pomogła, mój ginekolog stwierdził, że to przez działanie antykoncepcji. Ostawiłam i postanowiłam zacz±c co¶ zdrowszego niż niejedzenie!!!! mam nadzieję, że mi pomożecie. Moja obecna waga to 81 kg przy wzro¶ci 176 i wieku 24. Chciałabym stracić dużo, ale cokolwiek ze zbędnych kilogramów i centymetrów mniej będzie dla mnie buduj±ce. Silna wolę mam, słodyczy nie lubię... lubie piwko , ale nie aż tak. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam serdecznie was wszystkie.
Witaj!
Jasne, że pomożemy co mamy nie pomóc
i Wisienkaaaaa (nie mogę się tych a doliczyć na końcu wisienki ), więcej optymizmu
Musisz zacz±ć pełna wiary w sukces, a wtedy na pewno się uda...Okre¶l sobie jaki¶ cel, do którego będziesz d±życ, bo wtedy łatwiej
A głodówki to niestety, może i działanie oczyszczaj±ce organizm maj±, ale z diet± to niewiele wspólnego, moim zdaniem.
Co do antykoncepcji to ja też stosuję i dietkuję i już się cieszę, bo parę kilogramów zrzucić mi się udało.
Jeszcze jedno, jak ja Ci zazdroszczę nielubienia słodyczy....Też bym tak chciała
I dzielnie się trzymaj, a ja trzymam kciuki
Powodzenia Ci życzę !!!!
pierwszy dzień za mn±! Pycha. Pierwszy raz jestem tak najedzona na diecie. Stosowałam przepisy zaczerpnięte oczywi¶cie od was! Sniadanko - omlet, obiadek - faoslka szparagowa, pieczareczki, kolacyjka - sałatka z tyńczykiem. Nie za wiele starał się jue¶c a i tak była pełna. Dzieki dziewuszki. wierzę , że sie uda. wisienka
boje się że z dietki będ± nici. Moja córcia chyba ma alergię, a ja nie wiem na co. Idziemy dzis do lekarza wieczorem, zobaczymy, co powie. Pewnie każe odstawić połowę z tego co jem. Fatalnie, ale nie tracę nadzieji. Bardziej mnie teraz martwi mój skarbek. Pozdrawiam
Z tego co wiem to wła¶nie kobiety w ci±ży i w czasie karmienia nie powinny się odchudzać. A poza tym moje koleżanki bardzo ładnie schudły własnie podczas karmienia, więc może warto z dietk± poczekać i po prostu karmić
No wy też tak twierdzicie, otórz z tym karmieniem jest takl, że nawet je¶li ograniczycie picie i jedzenie do minimum, to nie zaburzy to laktacji... o ile nie jest to laktacja w fazie pocz±tkowej. Rozmawiałam z pediatr± - SB to jedyna mozliwa dieta w czasie laktacji... tzn . jedyna najzdrowsza. Mam sprawdzone , nic sie nie dzieje z mleczkmiem, paradoksalnie wręcz mam więcej mleczka:-) Julka zachwycona. Je¶libym tylko zobaczyła jakiekolwiek niepokoj±ce sytuacje, erakcje Julci, natychmiast przerwe diete. A co do chudnięcia w czasie karmienia... w czasie kiedy nie byłam na antykoncepcji faktycznie chudłam błyskawicznie, od czasu zastrzyku niewiele! A nie mogłam przerwać antykoncepcji, bo mam 3 miesięczny zastrzyk. Jego działanie wła¶nie się skończyło. a teraz dietki dzień 3 ... dzis troszku jestem słaba, ale to pewnie przez kolejn± nieprzespan± noc:-) Julcia lubi sie bawić wła¶nie w nocy. Pozdrawiam
aha a co do alergii mojej Juli - bzzzzdura. Lekaraka niekompetentna - to była trzydniówka, a ta piiiiiiiiiiiii nafaszerowała moje dziecko jakimi¶ lekarstwami zupełnie jej niepotrzebnymi. I jak tu wierzyć w kompetencje lekarza?? wrrr
o kurcze!!! Wcisnęłam się w moje ukochane jeansy sprzed ci±ży!!!!!!! Do tego d±żyłam! strasznie je lubiłam. Copradwa kiedy¶ wnich lepiej ciut wygl±dfałam, ale pasuj±!!!!! teraz tym bardziej nie odpuszczę tej diety!!! Jeszcze miesi±c temy rakowało duuuużo by je chociaż wcisn±ć na pupe, zatrzymywały się na biodrach i nic dalej nie chciały wej¶ć! a teraz ... chyba z tego wszystkiego m±ż dzi¶ dostanie nagrodę!! Pozdrawiam was dziewczynki!