Hej wszystkim. Strasznie mnie korci ta dieta i przeszukuje różne strony i zbieram info. Wcześniej byłam na diecie Dukana i w pół roku zrzuciłam 26kg ale urlop w Polsce był początkiem złej drogi na którą przeszłam i już z niej wyjść nie mogę... Jednym z głównych powodów dla którego zrezygnowałam były finanse... Nie ukrywam była to dość droga dieta! Ponieważ mój chłopak nie mógł na niej być bo jest cukrzykiem musiałam zrezygnować no i mam na plusie aż 10-12kg (zależy od dnia)
Dlatego zainteresowałam się tą dietą bo słyszałam że mogą na niej być ludzie z cukrzycą, czy to prawda?
Przeraża mnie trochę ta pierwsza faza, no nie ukrywam że jest gorsza niż 1 w Dukanie. Zastanawiam się czy dam radę a bardziej czy mój partner da bo on to przyzwyczajony do schabowych , karczków i goloneczki...
Oboje musimy zrzucić z 15kg więc jest trochę ciałka, szczególnie że u mnie wystąpił efekt jojo po Dukanie.
Mam sporo pytań, jak już znajdę odpowiednie miejsce do zadawania ich to na pewno zarzucę was pytaniami. Książki nie mam, może od razu to napiszę.
No się rozpisałam Mam nadzieje że zagoszczę tutaj na dłużej i będę relacjonować nasze poczynania
Więc Witam serdecznie wszystkich
Witaj pierwsza faza nie jest taka zła na jaką wygląda, właśnie po raz drugi ja kończę
co do tego czy cukrzyk może być na SB musicie spytać lekarza
pytaj jak będę znać odpowiedzi to chętnie odpowiem
tutaj masz podstawowe zasady pierwszej i drugiej fazy.
Zasady I fazy&p=1
Zasady II fazy&p=1
Witaj Beti
Dobrze trafiłaś bo nasze SB jest bardzo fajne.
Nie martw się pierwszą fazą.
Nie jest taka zła:D
Co do partnera lepiej zapytać lekarza.
Poczytaj o zasadach tak jak radzi Lastynka.
A potem pytaj
Powodzenia!
schaby mozna jeśc ale bez panierki
jesli chodzi o faceta któremu jak wiemy szybciej i łatwiej waga spadnie to nawet od czasu do czasu jak zje karkówke to mysle że nic sie nie stanie
wchodz na sb i nie marudź bo to zdrowa i przyjemna dieta, a raczej sposób zywienia na całe życie
Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Jak mój M będzie jechał po insulinę to zapyta. Wcześniej też myślałam o diecie Montignaca ale jakoś nie zachwyca mnie tak bardzo.
betii, witam serdecznie
SB to najlepszy wybor, a jeszcze majac wsparcie dziewczyn to juz sama przyjemnosc
tak wiec zapoznaj sie z zasadami, zakladaj dzienniczek i do dziela
sama mieszkam na Wyspach ponad 8 lat, wiec w razie czego sluze pomoca
Witaj
Dziewczyny wszystko napisały, zakładaj dzienniczek i do boju
Powodzenia
Welcome to the beach Well, then you have a strong incentive to discharge Nor did look as well as you slim and athletic, but - you know - just will not do! So, get to worksmile
smile
Witaj! Polecam, prowadzenie dzienniczka na prawdę sporo daje