Cześć wszystkim. Jestem nowa. Mój nick widać z boku.
Szukałam dla siebie diety i chyba znalazłam... no, zobaczymy jak to będzie. Zacznę od przyszłego tygodnia, muszę się nastawić psychicznie
Na razie chodzę na siłownię 3x w tygodniu... ale trener mnie zmartwił, mówiąć, że jeżeli nie będę przestarezgać diety to wszystko pójdzie mi w masę... Kurna olek, ja nie chcę wyglądać jak Pudzian
Czytałam kilka wątków tutaj i mam problem - co z tym serem i nabiałem?
Wie, wiem, powinnam zadać to pytanie pewnie gdzieś indziej, ale na razie, moderatorzy, wybaczcie, jeszcze nie wiem co i jak.
Tradycyjnie codziennie rano zjadam mieseczkę jogurtu owocowego z muesli. Teraz bedę mogła czy nie??? Pogubiłam się.
No to jeszcze raz, na koniec tej przydługiej wiadomości WITAM WSZYTSKICH
witaj Ingrid na początek przeczytaj sobie zasady 1 fazy. przez pierwsze 2 tygodnie żadnych owoców, więc jogurt owocowy odpada. niby nie powinno się jeść za dużo nabiału w pierwszej fazie, ale ja jadłam chudy twaróg praktycznie codziennie i schudłam 5 kg w pierwszym tygodniu
każdy organizm reaguje inaczej
Witaj Ingrid!!!!
Powodzenia w dietkowaniu!!! Skoro jeszcze nie zaczynasz poczyta troszke forum to polapiesz sie we wszystkim co i jak!!!!
Zapraszam tez na pogaduszki do watku kto zaczyna tam piszemy najwiecej i nie tylko o diecie!!
Pozdrawiam!!
ja stawiam, że wytrzymasz, bo tu jest takie wsparcie jak w klubie AA
powodzenia :*
nie same kobitki, mamy Tomka-rodzynka, który się udziela na forum. i kilku mężów, np. mój i Edytki - też się odchudzają, ale nie piszą
Ingrid, jedną kawką się nie przejmuj
kazdy je potrzebuje prawie każdy