Hej, jestem nowa jak widać, mam na imię Anka i chcę zacząć od poniedziałku. Czy ktoś zacznie ze mną czy wszyscy już po?
Hej Aniu!!!
Ja zamierzam rozpoczac pierwsza faze w przyszlym tygodniu!! Nie wiem czy od poniedzialku ale raczej tak!!!
Napisz nam cos wiecej o sobie!!! Ile masz lat ile wzrostu!!! Z jaka waga startujesz i do jakiej dazysz!!!!
Zapraszam tez na pogaduszki do watku kto zaczyna tam piszemy najwiecej!!!
Pozdrawiam i zycze powodzenia!!!
Witam ! zgłaszam się na ochotnika- kiedyś byłam na SB, ale przy przechodzeniu z I fazy na II, źle zrozumiałam "powoli wprowadzamy produkty"- ja wprowadziłam słodycze i biały chleb . Dietka dała radę bo ubyło mi 5,5 kg. Oczywiście teraz mam je znów z własnej winy zresztą ! Dlatego postanowiłam się zalogować samej ciężko jest się pilnować !
Ok zabieram się za zrobienie listy zakupów
Witam!
Dołączam się także na ochotnika!!!! Zaczynamy od poniedziałku Gosiaczku?
Ja też kiedyś nawaliłam, jak tylko pomyślałam: chudnę to już będzie dobrze... ale niestety nawalenie w II fazie... i tłuszczyk wrócił :-(
Trzymajcie kciuki!
:-)
Ja już mam 3 z przodu.. niestety :-( ale trudno, głowa do góry i trzeba wziąść się za siebie!
Wzrostu.. hmmm tak na oko z 168, jakoś tak zdaje mi się.
Waga.. lepiej nie mówić.
83 i najchetniej do 60... Wykonalne???
Gosiaczek i niuńka witajcie! dajcie z siebie wszystko! trochę samozaparcia wystarczy. wiem, co mówię. jeszcze pół roku temu jakiekolwiek diety były dla mnie tak odległe jak góry Kilimandżaro a teraz co? suwaczki mówią same za siebie. 3majcie się zasad i nie dajcie grzechom!!! powodzenia