Błagam,dodajcie mi otuchy! Wczoraj zgrzeszyłam strasznie- cała paczka haribo i to o godzinie 23!!!!!Stanęłam dziś na wage i 0,5 kg więcej!!!!Słuchajcie, to możliwe przez 1 grzech z miskami??? Fakt, że czekam na okres......Czuję się dziś fatalnie!!!
Hey! Dzis minal 8 dzien mojej diety. W miedzyczasie juz zdazylam zgrzeszyc bo chcialo mi sie czegos slodkiego wiec zjadlam 6 suszonych sliwek. Wiecej grzeszkow nie pamietam. Naprawde bardzo sie staram a moja waga stoi jak zakleta, tzn. schudlam tylko 1 kg. co robie nie tak?zatanawiam sie czy czasem za duzych ilosci nie pochlaniam. Czy jesli chodzi o ilosc warzywek to czy tez sa jakies ograniczenia. No i staram sie trzymac rytmu tzn. jem co 3-4 godziny. Pomozcie! Jeszcze jedno pytanie: czy serek riccotta z obnizona zawartoscia tluszczu jest dozwolona?
Balaga, tak jak pisałam Ci w wątku powitalnym- najlepiej będzie jak założysz sobie dziennik i tam będziesz spisywać swój codzienny jadłospis. Wtedy będziemy mogły się temu przyjrzeć i Ci pomóc.
Jeśli chodzi o warzywa to ilościowych ograniczeń nie ma ( oczywiście na I fazie nie można jeść ziemniaków, buraków, kukurydzy i marchwi- wszystko masz opisane w zasadach).
Ricotta light oczywiście dozwolony ![]()

oj no spory kop sie przyda!! wypilam normalna
ale to ostatni raz bo dzis w Dzien Dobry TVN uswiadomili mnie jaki to syf!!
tak na marginesie dietkuje juz 4 dzien a waga ani drgnie:( co robie nie tak? oprocz tej coli?
Katy_perry, no to kopniaczki !!!!!!! Feeeee
Cola to świństwo totalne, bleeee
Jasne, czasem w chwili słabości/wielkiej ochoty/od święta można wypić szklaneczkę light... ale nigdy nie zwykłej.... Choć jaka by nie była to niezdrowe.
ja dzis 5 dzien dietki
i przyznaję ze codziennie rano grzeszę ! piję szklankę kawy z mlekiem 0,5 % . ale nie dam rady bez niej !! ;( oczywiscie gumy do rzucia (w prawdzie bez cukru , ale sa..) mimo to staram sie liczyc kalorie .! i dochodze max dziennie do 50 w słodkosciach
Ostatnio edytowany przez nela1107 (2010-04-16 13:15:39)
Kawe dużo osób pije !! Więc to myśle oki jak z chudziutkim mlekiem ( chociaż rozpuszczalna bez mleka jest lepsza wg książeczki ) !! Jak mieścisz się do 75 kalorii z słodkościami to też wszystko zgodnie z sb !! ![]()
Ostatnio edytowany przez asiaw (2010-04-16 13:48:22)

ja od początku diety pije nawet 3 takie kawy i jestem nałogową pożeraczką gum owocowych wiec sorry ale jak dla mnie to NIE SA żadne grzechy ![]()
aha, no to mnie naprawde pocieszyliscie bo wlasnie mam zamiar wypic jeszczcze jedną
oczywiscie z mlekiem 0,5% (0 % nie znalazlam;/ ) co do gum to kykaszanka ja tez jestem nałogowcem ! w szczegolnosci z orbit ! wypuscili takie pyszne ! dobrze ze bez cukru ! dla waszej wiadomosci jedna taka guma = 3kcal !![]()
nela właśnie mialam podac Ci ten link odnośnie wyrzutów SB a jest jeszcze :
Nasze gorsze chwile.&p=1
Chwile zwątpienia....
Dni bezdiety - takie też bywają ![]()
więc jak widzisz już tego sporo ![]()
Kawa nie grzech, piję dwie dziennie od samego początku diety ![]()
![]()
z mlekiem 0,5 % właśnie, bo bez mleka nie przechodzi przez moje gardło ![]()
A mleko 0% robi Łaciate, ale 0,5 % możesz pić spokojnie ![]()