Czesc ! Mam na imie Agnieszka. Od ponad 7 lat mieszkam w Kanadzie. Od dziecinstwa zawsze bylam "przy kosci". Jednak jakies 9-10 miesiecy temu przytylam bardzo duzo, tzn 20 kilogramow, nie jednorazowo ale waga stopniowo szla w gore, a juz wystrzelila porzadnie jak bylam w ciazy. Jednak malenstwa nie urodzilam bo w drugim m-cu poronilam. We wrzesniu wyszlam za maz i szykujac obiadki mezusiowi sama tez podjadalam. Wczesniej nie za bardzo bylam za slodyczami, tzn. raz na jakis czas cos tam skubnelam a teraz to trudniej mi sie bez nich obejsc. No coz jak na razie minal 8 dzien mojej dietki, slodyczy sie pozbylam a waga za bardzo nie chce drgnac. Ale mimo to nadal bede sie baaaardzo starala i WYTRWAM! Mam do Was moi drodzy pytanie: gdzie wynajdujecie te rozne kolorowe liczniki wagi i jak je zalaczyc do profilu? Pozdrawiam wszystkich !
Balaga, witaj
Staraj się jeść 4-6 posiłków dziennie, nie grzeszyć
włącz jakiś ruch- taka formę, którą lubisz najbardziej, bo to pomaga. I nie jedź późnym wieczorem, a na pewno kilogramy polecą pięknie ![]()
W Forum technicznym jest wątek instrukcja instalacji Strażniczka i tam masz napisane dokładnie w jaki sposób sobie też takiego sprawić ![]()
Możesz sobie założyć dziennik ( do czego zachęcamy) i tam spisywać co zjadłaś w danym dniu, ile ćwiczyłaś itp. Będziemy mogły Ci wtedy najwięcej podpowiedzieć ![]()
No i oczywiście zapraszam do pogaduszek, tam piszemy codziennie i najwięcej- o sobie, o dietce i nie tylko, o wszystkim i o niczym ![]()
Pisanie regularne bardzo pomaga ![]()
Powodzenia w dietkowaniu ![]()

balaga
każda z nas zaczynała od jakiegoś pułapu i powiem, że na forum , w grupie się lepiej zmobilzować i szybko gubimy kg ... ja sama zgubiłam ok 23 kg ... tak więc... wiem jak to jest "przed" i "po" ... wszystko dla ludzi ... zrzucisz ani się obejrzysz ... zaprszam na wąteczke "Pogaduszki" tam nawet czarujemy ![]()
![]()
przez co bardziej chudniemy !!! serio ! buźki, nie patrz na grzeszki tylko walcz ... cel blisko !!! buzieeeeeeeeeeeeeeee !!!